Η Kίνηση Πολιτών «Δυναμική Ελλάδα» επιθυμεί να ευχαριστήσει, όσους και όσες παραβρέθηκαν στην χθεσινή συζήτηση – εκδήλωση με τον Ηλία Μόσιαλο και τα μέλη της προσωρινής Επιτροπής Πρωτοβουλίας.

Ο Ηλίας Μόσιαλος μίλησε αναλυτικά για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τις κατευθύνσεις που πρέπει να πάρει αυτή, ξεπερνώντας την απλή δημοσιονομική πειθαρχία και προχωρώντας σε μια νέα πραγματικά ανταγωνιστική και παραγωγική δομή. Τονίζοντας την σπουδαιότητα του ανοίγματος των αγορών σε σχέση με αυτήν των επαγγελμάτων. Επίσης, μίλησε για την ανάγκη δημιουργίας ενός πραγματικού κοινωνικού κράτους, που θα βοηθάει τον πολίτη στοχευμένα, χωρίς ανορθολογικές δαπάνες και σπατάλες. Συζητήθηκε επίσης το μέλλον του κέντρου και της κεντροαριστεράς, καθώς και η ανάγκη αλλαγής των σημερινών συσχετισμών στο πολιτικό σύστημα.

Υπήρξε ενημέρωση σε σχέση με τα οργανωτικά ζητήματα της Δυναμικής Ελλάδας, όπου ανακοινώθηκε η δημιουργία τοπικών πυρήνων σε πολλές πόλεις της χώρας, καθώς και η δημιουργία της ομάδας «Δυναμικοί Νέοι», που αποτελείται από νέους ανθρώπους που στοχεύουν να παρέμβουν στην διαμόρφωση προτάσεων για μια Δυναμική Ελλάδα.

Στην εκδήλωση έγιναν παρεμβάσεις και από μέλη της Επιτροπής Πρωτοβουλίας, καθώς και από πολλούς πολίτες από το κοινό, που εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον της χώρας και τοποθέτησαν τις προτάσεις τους και τις προσδοκίες τους για την «Δυναμική Ελλάδα».

Το όλο κλίμα της εκδήλωσης στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα, ήταν ιδιαίτερα θετικό και ζεστό, ενώ στο τέλος τις εντυπώσεις έκλεψαν οι παρεμβάσεις των νέων, σχετικά με την ανάγκη δημιουργίας ενός μέλλοντος για την χώρα μας.

Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε όσους και όσες ήρθαν και μας γέμισαν ελπίδα και πίστη για την προσπάθεια μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά.