Στήριξη της Δυναμικής Ελλάδας στον Γιάννη Μπουτάρη

Από τη συνάντηση αντιπροσωπείας της Δυναμικής Ελλάδας με τον Γιάννη Μπουτάρη

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 18 Φεβρουαρίου συνάντηση 15μελούς αντιπροσωπείας της Δυναμικής Ελλάδας Θεσσαλονίκης με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου σε ένα θερμό κλίμα εκφράστηκε η στήριξη της κίνησης πολιτών «Δυναμική Ελλάδα» στην υποψηφιότητά του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος και ο συντονιστής της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» Νίκος Φωτίου.

Ο Γιάννης Μπουτάρης παρουσίασε το έργο της διοίκησης με αιχμές το νοικοκύρεμα των οικονομικών, την αναδιάρθρωση των δημοτικών ΜΜΕ, την αναδιοργάνωση της διοικητικής δομής των υπηρεσιών και την εξωστρέφεια της πόλης που είχε σαν αποτέλεσμα να μετατραπεί η Θεσσαλονίκη σε σημείο αναφοράς χιλιάδων επισκεπτών.

Από την πλευρά της αντιπροσωπείας τονίστηκε ότι η Δυναμική Ελλάδα ως μια κίνηση πολιτών από τη βάση θεωρεί αυτονόητη τη στήριξη του Γιάννη Μπουτάρη, που είναι επικεφαλής μιας γνήσιας κίνησης πολιτών, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και δεσμεύσεις. Επισημάνθηκε το ιδιαίτερα θετικό έργο της τριετίας και σημειώθηκε η ανάγκη για περισσότερα βήματα στα θέματα της καθημερινής ζωής των πολιτών. Τέλος, αποφασίστηκε η συμμετοχή της Δυναμικής Ελλάδας στην διεύρυνση του Συμβουλίου της δημοτικής παράταξης και η συμμετοχή των μελών της Δυναμικής Ελλάδας στις επιτροπές επικαιροποίησης του προγράμματος και στο ψηφοδέλτιο.

Η Δυναμική Ελλάδα θα συμμετάσχει με όλες της τις δυνάμεις στη μάχη για τη Θεσσαλονίκη.